контрола на квалитет

КК профил

Prius ПНЕВМАТСКИ компанија се квалитет, како претпријатие живот, qulity контрола и инспекција е суштинска група на поединци кои постојано се тестираат и тестиратесите на произведени делови на секој dimension.Strictly се изврши во согласност со ISO9001-2000 стандарди и други internatonal стандарди, нашите КК оддел обезбедува перфектни квалитетот на секој и во секое време.

Нашето одделение КК тесно соработува со влезните суровини инспекција на секоја пратка за дефекти. Кога делови мора да се врати, нашите КК персоналот гарантира дека клиентот добива токму она што им треба и се стремиме да се документира проблем да се осигура дека тоа не се случи повторно.

сертификати

 

qd14922257-prius_pneumatic_company

 Стандард: ISO9001: 2008

Број: ANAB11Q20364R4M

Датум на издавање: 2014/08/24

Истекот Датум: 2017/08/23

Опфат / Опсег: Пневматски

Издадено од: ANAB

 

 

 

 

 

 

 

 

qd15109282-prius_pneumatic_companyqd15454699-prius_pneumatic_company

 


WhatsApp Online Chat !