Prezantimi

Që themeluar në vitin 2005, Prius fokusohet në kërkimore të teknologjisë automatizimi industri, inovacionit dhe prodhimin development.The bazë është Fenghua XinYi Pneumatic.We kanë për qëllim të ndihmuar klientët të zgjidhur projektin e tyre të veçantë dhe të standardeve. Ne gjithmonë ofrojmë shërbim të lartë të efikasitetit, zgjidhje inteligjente dhe answer.We saktë tashmë ndërtuar reputacionin tonë e profesionale mbi pneumatike.

Prius me përvojë mbi 12 vjet në pneumatike, produktet tona me cilësi të lartë janë përdorur wildly në elektronike, farmaceutike, përpunimin e ushqimit, paketimin, mjekësore dhe shumë efikasitet tjera fields.Our dhe ndihmën e shërbimeve profesionale për të fituar treg në Evropë, në Azi, në Aferica, në zonën Amerikë, në Lindjen e Mesme ....

Në të ardhmen, Prius do të mbajtur lëvizur dhe të shkojnë nëpër fazat e reja për risi produktit dhe markë upgrades.We do të ndjekë konceptin thelbësor "Focused Will, aftësi profesionale", dhe për të krijuar më shumë vlerë për konsumatorët, Prius kurrë nuk do të ndalet!


WhatsApp Online Chat !