Martketing & Service

Prius pneumatike kompani shumë të fokusohet në shërbim jo vetëm fjalën vetvete, por duke marrë shërbim si përgjegjësi dhe për të futur konceptin në zemër thellë të çdo stafit. Prius theksuar komunikim të mirë me klientët, duke përfshirë të prezantuar dhe për të ndihmuar klientit për të marrë qasje të plotë të kompaninë tonë dhe produktet informacionit, përgjigje të shpejtë dhe të japin këshilla më e mirë e zgjidhjes së aplikim të veçantë, të ndihmuar klientit për të analizuar marketingut, shërbim OEM, rregulloje produktet projektimit dhe prodhimit, ndiqni dhe raportimin prodhimin dhe eksportimin e statusit, ndihma doganor, pas shitjes shërbimi dhe për të ndihmuar klientit të shpërndarë ose përdorimin e produkteve, duke punuar me klientët për të analizuar dhe zgjidhur problemin

Prius  PASTRIMIN - Star e reja nga PASTRIMIN Domain. Ndërmarrja jonë është e specializuar kryesisht në dorëzimin e exploiture, prodhimin, shitjen dhe shërbim

e vlerës solenoid, cilindër dhe Air Burimi Treatment. Ajo është e vendosur në Xikou, Ningbo - një qytet i bukur i njohur historik.

"Cilësia e lartë për Klientin, përzemërsi për Shoqërinë" është parim i menaxhimit të cilën ynë  Prius vazhdon në të gjithë së bashku. Sipas prioritet e kërkimit shkencor, ne kemi zhvilluar shumë sende të avancuara pneumatike dhe për të fituar të patentave, si dhe. Ne ndjekim sistemin e Cilësisë të drejtuar austerely dhe furnizimit të produktit me cilësi të lartë, shërbim të favorshme dhe design individuated me zgjidhje. për të konsumatorëve tonë. Për të krijuar më shumë vlerë për konsumatorin është qëllimi përfundimtar i cili  Prius ndjek përgjithmonë .PRIUS është një ndërmarrje e re në zhvillim, ne mirëpresim ngrohtësisht klientët e rinj dhe të vjetër nga brenda dhe jashtë vendit për të krijuar thebright ardhmen së bashku me ne.


WhatsApp Online Chat !