Q dhe A

Ku produktet tona përdorim?

Leukoplast makinë; ekran shtypjen Makineri Industria, Automobile Industry, zjarrfikëse fushë; Medicine Field, Motor Train Industry (hapjen e dyerve), thurimë Industri; Wood punës Makineri, Packaging Machinery, etj.

Si në lidhje me  shërbimin e garancisë ?

1.  warranty period is equipment installation and operation of Ten months ;Or Fourteen months from the date of delivery, whichever comes first.(All should be control under regular operation)

2. Pas dorëzimit të mallrave, kur kompania juaj të filluar instalimin, në përputhje me ecurinë e punimeve dhe kërkesën e pronarit, kompania jonë ka dërguar përvojë të pasur, një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë së personelit inxhinierike dhe teknike në vendin e ngjarjes për të drejtuar instalimin, dhe zgjidhjen instalimin faqe dhe komisioneve në çështjet përkatëse.

3.During periudhës së garancisë, pajisja kontrata është një operacion pahijshme, është për shkak të projektimit, prodhimit, materialeve, komponenteve dhe të shkaktojë produkt për të drejtuar si duhet, kompania jonë do të jetë falas për të riparuar dhe zëvendësuar pjesët.

4.During periudhës së garancisë, zëvendësimin e pjesëve ose riparimin akuzat si të përshtatshme.

5. Kur pajisjeve dështimin, përdoruesit pranuar kërkesën me shkrim, organizoni personelit të shërbimit në shërbimet faqe. Zona Lindje Kinë është njëzet e katër orë, paqe për dyzet e tetë orë për të arritur në vendin e ngjarjes.

Shërbimi 6. Përmbajtja:
Pa pagesë për të ofruar shërbime këshilluese;
Pa pagesë udhëzues për instalimin e pajisjeve dhe debugging;
Përdoruesit të bëjë një vizitë kthyese rregullisht.

Si në lidhje me t ai historinë e Prius pneumatike?

2005  Established with 15 staffs

2007  Sikur Xinyi vet markë

2009   Rritja e ekipit për 60 shtabeve

2010  Zhvilluar cilësinë, kishte për qëllim të jetë i lartë-fund dhe jo-standarde prodhues pneuamtics

2012  Ekipi ndërtoi reja të menaxhimit dhe R & D ekip

2013  Hapi huaj tregut dhe kishte markë 11 for oversea market

2014.   Rritja e ekipit të 120 shtabeve

2015  filloi të ndërtojë fabrikë të re

2016  Moved me termocentralin e ri

 

Çfarë është filozofia e biznesit e Prius pneumatike?

Zgjerimi i vazhdueshëm i kontributit për shoqërinë.
Prius filozofia e biznesit është për të përmirësuar kontributin e sociale, në mënyrë që  Prius  është bërë një shoqëri e domosdoshme të biznesit. Kështu, të gjithë anëtarët e kompanisë do të jetë përmes programit për të përmirësuar cilësinë. "Si anëtar i Prius  përmes punës për të bërë një kontribut për shoqërinë", "Jo vetëm të njeriut, por edhe për gjëra natyrore, mjedisore dhe të tjera natyrore duhet të ushqej; mos ndjekje të pasurisë materiale, por në ndjekjen e mbushjes së brendshme si qendër. "Kjo do të thotë" filozofia e biznesit "është idetë themelore të biznesit, si dhe ul receptorin e telefonit në trashëgiminë gjenetike të ideve.
Trajnim për kontributin social në zhvillimin e talenteve
Prius  shpresës që të gjithë anëtarët e mbajtur ", duke punuar për të bërë një kontribut për shoqërinë." "Kjo nuk është thjesht ndjekja e qytetërimit material, por gjithashtu duhet të i kushtoj vëmendje për të pasuruar shpirtin" idenë , nga vetëm punën praktike në talente të trajnimit. Në pozicione të ndryshme, në përputhje me tregun lokal, forcimin e konkurrencës në të njëjtën kohë, në mënyrë aktive rekrutimin e punonjësve lokalë, të nxitur rri në vëmendje të bëjë kontributin për shoqërinë e kulturës korporative, në planin afatgjatë është për të kultivuar talentin, për të të kontribuojë në zhvillimin e shoqërisë lokale.

Me shoqërinë ndërkombëtare për të mbështetur bashkëjetesën · bashkë-prosperitet si temë e aktiviteteve të ndërmarrjeve
në sakrificën e mjedisit natyror dhe shëndetin e njeriut në bazë të, në mënyrë që të përmbushë me komunitetin ndërkombëtar për të ul receptorin e telefonit në bashkëjetesë dhe prosperitet të përbashkët , duke krijuar mundësi punësimi dhe për të promovuar transferimin e teknologjisë, vazhdimisht në të gjithë botën për të kontribuar në zhvillimin ekonomik. Përveç kësaj, ne kemi zhvilluar një ithtarin në anëtarët e mjedisit objekt parim themelor udhëzuese ", për të kryer barrën mjedisor të rënduar materialin e prerë toka dhe për sende të tjera të aktiviteteve, zhvillimin dhe  prodhimit  janë në përdorim ose mospërdorim të barrës mjedisit produkteve të lehta, promovimin e karrierës për mbrojtjen e mjedisit.

 

Çfarë është tonë R & D - Testing Center ?

* Sistemi Integrative testimi * Duke iu përgjigjur testimi Ora (max është 1000Hz)

* Flow testimi (max është 2000L / min)

* Për të siguruar disponueshmërinë e ofrimit dhe të ofrimit të

* Testimin e lartë dhe temperaturë të ulët

* Testimi matje 3D

 

Si në lidhje me tonë Customization  shërbimit?

Çdo klient është individuale! Në të ardhmen, konsumatorët kërkesat do të ketë gjithnjë e më shumë diversifikimin, çfarë mund të bëjmë për ju?
Prius  është në gjendje të ofrojë zgjidhje të personalizuara inxhinierike për OEM / ODM dhe projekte të tjera unike të përdoruesit përfundimtarë.
Ekipi i Projektit
Për çdo customization, ne organizimin e ekipit të projektit dhe të punojmë shumë ngushtë me çdo klient nga fillimi në.
22 33 Për të kënaqur kërkesat tuaja më të drejtpërdrejtë
33 Për të përfshirë ju çdo hap
33 Për të ndarë gjithë informacionin e nevojshëm njëri-tjetrin
33 Për të përfituar ju nëpërmjet procesit të përmirësimit të vazhdueshëm

 

Ekipi i aplikimit

Përveç kësaj, ekipi i aplikimit është i përgatitur të jetë rreth jush në çdo kohë, çfarëdo çështje komerciale apo teknike.

44

 

Si të arrijë  Prius?

1, nga ajri
250 km nga Shanghai Pudong Aeroportit Ndërkombëtar (PVG) me 3h makinës për Prius
150 km nga Aeroporti Ndërkombëtar Hangzhou me 1h40'driving për Prius
16km nga Aeroporti Ndërkombëtar Ningbo me 25'driving të Prius

2, Me tren 
2h nga Shanghai Hongqiao Stacionit të Trenit në Ningbo Stacioni i Trenit
1h nga Hangzhou Lindore Stacionit të Trenit në Ningbo Stacioni i Trenit
dy me 40 minuta nga stacioni i trenit në Ningbo Prius


WhatsApp Online Chat !