Kontrolli i cilësisë

QC Profile

Prius pneumatike KOMPANISË të kualitetit të jetës ndërmarrje, Kontrolli qulity dhe departamenti i inspektimit është një grup thelbësor i individëve të cilët vazhdimisht testojnë dhe Retest pjesë të prodhuara në çdo dimension.Strictly ekzekutuar sipas ISO9001-2000 standardet dhe standardet e tjera Internatonal, departamenti QC ynë siguron përsosur cilësisë çdo herë.

Departamenti QC ynë punon ngushtë me lëndët e para në hyrje inspektuar çdo dërgesë për defekte. Kur pjesët duhet të kthehen, personeli QC ynë siguron që klienti merr saktësisht se çfarë ata kanë nevojë dhe të përpiqen për të dokumentuar problemin për të siguruar se ajo nuk do të ndodhë përsëri.

Certifikatat

 

qd14922257-prius_pneumatic_company

 Standard: ISO9001: 2008

Numri: ANAB11Q20364R4M

Issue Date: 2014/08/24

Data e skadimit: 2017/08/23

Shtrirja / Varg: pneumatike

Hedhur në qarkullim By: Anabi

 

 

 

 

 

 

 

 

qd15109282-prius_pneumatic_companyqd15454699-prius_pneumatic_company

 


WhatsApp Online Chat !