• 1
  • 2
  • 3

TENTANG KAMI

PRIUS PNEUMATIC CO., LTD

Kusabab diadegkeun dina 2005, PRIUS museurkeun kana panalungtikan téhnologi automation industri, inovasi jeung development.The base pabrik téh Fenghua XinYi Pneumatic.We anu aimed di nulungan nasabah ngajawab proyék baku husus tur luhur maranéhanana. Simkuring salawasna nawiskeun jasa tinggi efisiensi, leyuran calakan sarta answer.We akurat geus diwangun reputasi kami tina profésional dina pneumatic.

PRIUS ngalaman leuwih 12 taun di pneumatic, produk kualitas luhur urang nu wildly dipaké dina éléktronik, farmasi, pamrosésan dahareun, bungkusan, efisiensi fields.Our médis sarta loba sejen tur jasa profésional pitulung meunang pasar nu di Eropa, di Asia, di Aferica, di wewengkon Amerika, di Timur Tengah ....

Dina mangsa nu bakal datang, PRIUS bakal tetep pindah tur ngaliwat tahap anyar pikeun inovasi produk na brand upgrades.We bakal nuturkeun konsép core "fokus Will, Profesional skill" na nyieun nilai leuwih pikeun konsumén, Prius moal eureun!

  • OEM OEM
  • Control kualitas Control kualitas
  • video video

produk Center

PRIUS PNEUMATIC CO., LTD

PRIUS pasangan

Kualitas suppliers & Konsumén hargana
h1
H2
h3
h4
h5
h6

warta Center

PRIUS PNEUMATIC CO., LTD
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House