Martketing и сервис

Prius ПНЕВМАТСКИ КОМПАНИЈАТА високо се фокусира на услуги не само на самиот збор, но земајќи услуга како што е одговорност и да се воведе концептот во длабока срцето на секој кадар. Prius нагласи добра комуникација со клиенти, вклучувајќи воведе и да им помогне на клиентите да се добие целосен пристап на нашата компанија и производи информации, брз одговор и даде најдобар совет на решавање на одредена апликација, им помогне на клиентите да се анализира маркетинг, OEM услуга, изберете производи дизајн и производство, следете и известувањето за производство и извоз на статусот, помош царинење, по продажбата на услуги и да им помогне на клиентите се дистрибуираат или употреба производи, во кои работат со клиенти да се анализираат и решаваат проблеми

Prius  Пневматски - новата ѕвезда од Пневматски домен. Нашето претпријатие е специјализирана главно во предавање на exploiture, производство, продажба и сервис

на електромагнетниот вредност, цилиндар и воздух извор третман. Таа се наоѓа во Xikou, Ningbo - убава познати историски град.

"Висок квалитет за клиентите, срдечност за општеството" е начело на управување кои нашите  Prius опстојува во сите заедно. Според приоритет на научни истражувања, имаме развиено многу напредни Пневматски предмети и да се стекнат со патенти, како и. Ние ги следиме на системот за квалитет рок austerely и снабдување со висок квалитет на производот, поволни услуги и individuated дизајн со решение. за нашите клиенти. Да се создаде повеќе вредност за клиентот е крајот целта која  Prius се стреми засекогаш .PRIUS е нов развој на претпријатието, ние посакуваме топло добредојде на нови и стари клиенти од земјата и странство да се создаде thebright иднина заедно со нас.


WhatsApp Online Chat !